Menu
descoperă

Maria Emilia, o campioană, o luptătoare (17.12.2019)

Legitimată la Clubul Cobra Karate București, Maria Emilia Storobăneanu este un copil de aur al parohiei noastre. Acum patru ani a fost curiozitate și joacă, apoi în scurt timp a devenit pasiune.

Prin multă muncă și sacrificii, renunțând la joaca alături colegi, la statul pe calculator sau chiar la vacanțe, a reușit foarte rapid să urce pe toate podiumurile de la cupele și concursurile naționale. În clasele primare și-a pus o dorință, să devină campioană națională a României, desenând și o cupă cu acest vis. Ceea ce s-a întâmplat la scurt timp. A devenit campioană națională karate interstiluri și medaliată la multe concursuri internaționale. Bineînțeles că școala a rămas pe primul plan, învățând foarte bine, fiind șefa clasei și terminând primul semestru al clasei a VII-a cu 9.73. Înainte de fiecare concurs merge la biserică și se roagă că totul să fie bine. Visul ei este să reprezinte România la olimpiadă.

În perioada 13 – 15 decembrie a participat la concursul Youth League Veneția, ultima competitie din acest an, unde a obținut două victorii importante. Optimistă și curajoasă, la 13 ani, Maria Emilia, se roagă, învață, muncește și crede în visul ei. Știe că alături de Dumnezeu poate ajunge departe.

publicat in 17.12.2019

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d