Menu
descoperă

Mădălina Andrescu, de la sportiv de performanță la antrenor (14.01.2020)

Mădălina a pășit pentru prima dată într-o sală de karate (dojo) la vârsta de 10 ani, în anul 2001, și de atunci sportul karate face parte din viața ei. Pe perioada gimnaziului s-a pregătit în cadrul Clubului Sportiv Italo București obținând numeroase medalii la concursurile naționale. O dată cu intrarea la liceu aceasta și-a continuat cariera de sportivă de performanță la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București unde prin multă muncă și sacrificii a reușit să urce pe podiumurile de la campionatele și cupele internaționale.

Deși, Mădălina și-a încheiat cariera de sportivă de performanță în anul 2015, nu a putut sta departe de pasiunea sa, astfel absolvind Școala Națională de Antrenori și Facultatea de Educație Fizică și Sport a decis să împărtășească beneficiile karateului și altor copii. De peste 4 ani este antrenoare în cadrul Clubului Sportiv Triada București și se bucură împreună cu elevii săi de performanțele obținute de aceștia.

O dată cu încheierea carierei de sportivă de performanță, Mădălina a primit din partea Ministerului Tineretului și Sportului titlul de Maestru Emerit al Sportului, Ramura de sport karate.

Înainte de fiecare concurs la care a participat aceasta și-a pus credința în Dumnezeu pentru a deveni campioană, acum rugăciunile merg către elevii săi care participă la concursurile de karate.

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: