Menu
descoperă

A trecut la cele veșnice domnul Ion Cătălin Cristescu (26.01.2020)

A trecut la cele veșnice Ionel Cătălin, o mare pierdere pentru biserica noastră, unul din fiii credincioși ai bisericii care și-a călăuzit viața după principiile sănătoase lăsate de Mântuitorul Iisus Hristos. Un om care L-a iubit pe Dumnezeu și a trăit cu fidelitate învățătura bisericii. A fost lângă noi – unul din întâii sfâtuitori ai bisericii noastre la toate problemele grele, delicat în comportament, oarecum sfielnic, serios și credincios în toate momentele vieții sale.

A iubit mult pe Dumnezeu, biserica și familia, pe copiii lui – Matei și Irina-Elena, pentru care s-a jertfit. Un om cu nume bun pleacă în călătoria cea mare.

Am călătorit împreună cu dânsul în Țara Sfântă pe urmele Mântuitorului Iisus Hristos, pe urmele sfinților din Egipt, Sinai și pe Muntele Athos. A fost pentru mine frate, prieten, credincios adevărat. Mutarea dânsului lasă un loc liber în biserica noastră, dar sunt convins că Dumnezeu ne va mângâia prin comportamentul delicat al copiilor săi și prin prezența lor în viața bisericii și mai ales prin soția dânsului, Antipa, femeie cu nume bun în comunitatea noastră, care vor fi pe mai departe conștiințele vii ale bisericii.

Dumnezeu să-l ierte!

Dinu Pompiliu

publicat în 26.01.2020

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d