Menu
descoperă

Doamna Elisabeta Crângașu a plecat la Domnul (publicat 23.02.2018)

După o lungă și grea suferință a trecut la cele veșnice doamna Elisabeta Crângașu. Născută într-o familie de credincioși ortodocși practicanți, Elisabeta Crângașu a fost prezentă ani de-a rândul, discret, în viața bisericii noastre. Cunoștea îndeaproape învățătura de credință ortodoxă și s-a împlicat în activitatea misioanară, social-filantropică și gospodărească a parohiei. Ani de-a rândul a fost membră a comitetului parohial, susținând proiectele desfășurate în biserica noastră. Printr-o contribuție substanțială și-a scris numele în cartea ctitorilor bisericii.

Asculta întotdeauna cu evlavie Sfânta Liturghie. Cunoștea învățătura Bisericii și sprijinea adeseori bătrânii și bolnavii. Sensibilă la cuvântul lui Dumnezeu, și-a crescut copiii după normele moralei creștine. Am călătorit împreună în Grecia, Georgia și de mai multe ori în Țara Sfântă. A iubit mult Ortodoxia și a apărat-o.

Noi, preoții bisericii, consiliul și comitetul parohial și mai ales neputincioșii, săracii, dar și toți cei care participă la viața bisericii, suntem alături de familia domnului Constantin Crângașu în această grea pierdere, rugând pe bunul Dumnezeu să-i mângâie sufletește, iar numele răposatei să rămână scris de-a pururi în cartea vieții.

Dumnezeu să o ierte!

Părintele Dinu

publicat în 23.02.2018 

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: