Menu
descoperă

Copiii parohiei, în excursie la munte (11-12 martie 2023)

Un grup de peste 50 de copii și părinți de la Parohia Șerban Vodă au fost, în zilele de 11 și 12 martie, într-o excursie la munte.

 

Copiii, participanți la Cercul de pictură al parohiei, au mers într-o excursie de două zile pe un traseu gândit special pentru ei, care a inclus atât activități în natură, cât și vizite religioase și culturale. În prima zi, copiii au vizitat Muzeul Cinegetic din Posada, s-au închinat la Mănăstirea Sinaia și au făcut o drumeție prin pădurea din vecinătatea orașului Bușteni, până la Cascada Urlătoarea. Cazarea a fost asigurată la Complexul Pănicel de lângă Râșnov, o facilitate cu spațiu generos și herghelie de cai, pe care copiii au putut să-i hrănească și să-i îngrijească.

A doua zi a început cu un urcuș până la Cetatea Râșnov, apoi o drumeție până la Peștera Valea Cetății din apropiere, și o vizită la Grădina Zoologică din Brașov. Drumul a fost animat, în autocar, cu povestiri relatate de copii și cu cântece de drumeție. Ieșirea în natură a fost binevenită pentru grupul numeros de copii și a devenit o tradiție, fiind o răsplată pentru copiii care au lucrat mărțișoare la Cercul de pictură al bisericii, în cursul lunii februarie.

Excursia a fost organizată de Pr. Vlad Mîndru de la Parohia Șerban Vodă și de doamna preoteasă Maria Mîndru, care susține desfășurarea săptămânală a Cercului de pictură.


 

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: