Menu
descoperă

A plecat în veșnicie domnul Eugen Rusescu

Săptămâna aceasta a plecat dintre noi domnul Eugen Ovidiu Rusescu. Familia Eugen și Georgeta Rusescu a fost de-a lungul vremii un sprijin deosebit pentru viața și activitatea Bisericii Șerban Vodă, cu timp și fără timp, cu discreție și credință, nelipsind de slujbele Bisericii, ajutând în tot și în toate.

Domnul Eugen Ovidiu Rusescu s-a născut la 31 ianuarie 1942, în București. De profesie inginer, a lucrat peste 40 de ani la un institut de proiectare, consultanță și management, devenit din anul 1992 Institutul de Proiectare, Consulting, Marketing SA, Bucureşti. Din anul 1956 I.P.C.M. București a oferit servicii de consultanță, management și proiectare la toate nivelurile industriei românești, și nu numai, iar domnul inginer Rusescu a lucrat atât în țară, cât și în străinătate.

Împreună cu soția, doamna profesor Georgeta Rusescu, au fost nelipsiți de la biserică, mai ales în duminici și sărbători. Au o familie frumoasă, căci au un băiat, Cristian, și o nepoată, care le-a înseninat și împlinit viața. Domnul Eugen Rusescu a fost iubit și apreciat de toți, familie, prieteni, colegi de muncă. Iar la biserică era o bucurie pentru cei care îi erau aproape. Bun, milostiv, spovedindu-se și împărtășindu-se în cea mai bună rânduială. A fost în multe pelerinaje la locurile sfinte din țară și de peste hotare.

Ni-l vom aduce aminte ca pe un creștin bun, blând și veșnic în ajutorul bisericii.

Veșnică să-i fie pomenirea!

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: