Menu
descoperă

A trecut la cele veşnice doamna Cîrligeanu Petra Paula (19.05.2019)

A trecut la cele veşnice doamna Cîrligeanu Petra Paula, cadru didactic de excepţie, care a format nenumărate generaţii de copii, conştinţee vii ale Bisericii şi neamului.

Cîrligeanu Petra Paula s-a născut în anul 1933, februarie întâi, în comuna 30 Decembrie, din părinţi credincioşi Ilie şi Maria. A urmat şcoala gimnazială şi Institutul Pedagogic Carmen Silva. O femeie de ţinută morală ireproşabilă, căsătorită cu domnul Cîrligeanu Romulus, familie binecuvintată de Dumnezeu cu fiul Cristian, director de imagine în televiziune. A funcţionat în şcoala 103, sector 5, şi participa cu reguralitate discret la viaţa Bisericii. Sufletul său blând va ramâne în amintirea noastră prin virtuţile pe care le trăia, Aceste virtuţi Sfinte: Credinţa, îndelunga răbdare, dragostea, blândeţea, bunătatea, facerea de bine. Strălucea printr o inteligenţă sclipitoare şi prin muncă. Ca normă de viaţă i-a fost morala creştină. Şi a iubit familia, şcoala, Biserica şi neamul. A fost un model de educaţie pentru noi toţi.

Fie ca Dumnezeu să-i păstreze numele scris în cartea vieţii şi pentru bine facerile sale nenumărate s-o numere printre Sfinţii Săi. Noi preoţii Bisericii, cadrele didactice şi foştii elevi, suntem în aceste momente alături de familia dânsei, greu încercată. Pleacă în călătoria cea mare să se alăture părinţilor săi pe care i-a iubit şi soţului său pe care l-a cinstit şi l-a slujit toată viaţa. Fie ca pentru dâra de lumina pe care a lăsat o în urmă şi mai ales pentru faptele credinţei pe care le-a avut să aibă răspuns bun la înfricoşatul scaun de judecată.

Părintele Dinu

publicat in 19.05.2019

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la BISERICA ȘERBAN VODĂ

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Scroll to Top