Menu
descoperă

Anunț umanitar

Luni, 13 septembrie 2021, se deschide noul an școlar. După cum știți, în parohia noastră sunt mulți copii defavorizați. Este acum un bun prilej să ne arătăm dragostea noastră față de ei, cei care sunt viitorul acestui neam.

Pentru aceasta venim la dumneavoastră cu rugămintea de a fi alături de acești copii care nu au bani de rechizite, ghiozdane sau haine.

Consiliul și Comitetul Parohial au grijă de aceste cazuri sociale și mereu sunt gata să sară în ajutorul lor.

La fiecare început de an dumneavoastră ați rânduit, prin biserica noastră, ajutoare pentru aceste cazuri sociale. De aceea, vă rugăm să sprijiniți și acum activitatea noastră pentru a putea dona copiilor rechizite, ghiozdane, haine și încălțăminte.

Sunt sigur că darul făcut va spori în favoarea dumneavoastră și că modesta dvs. contribuție va fi o mângâiere pentru acești copii care sunt viitorul acestui popor.

Credința înseamnă responsabilitate, fapte și jertfă. Alăturat vă atașăm și contul parohiei noastre în care puteți depune contribuția dumneavoastră benevolă, cu specificația „pentru copiii școlari defavorizați”.

Vă mulțumim pentru înțelegerea și dragostea dumneavoastră și Dumnezeu să vă răsplătească jertfa așa cum numai El știe să o facă.

Părintele Dinu

Parohia Șerban Vodă, str.Petre Țuțea nr.1, Sector 4, București

Cod fiscal: 14079820

Cont IBAN: RO85RNCB0069149620460001

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la BISERICA ȘERBAN VODĂ

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Scroll to Top