Menu
descoperă

Oaspeți în parohia noastră

In zilele de 11 si 12 octombrie 2022, un grup de 50 de elevi si profesori din mai multe tari (Romania, Turcia, Grecia, Polonia, Franta), aflati in Bucuresti prin programul european de mobilitate Erasmus, a fost primit la Parohia Serban Voda. In urma parteneriatului dintre parohie si Scoala Gimnaziala nr. 103 din Bucuresti, prin intermediul doamnei director prof. Ramona Enescu si a doamnei profesor de religie Minodora Cîrstoiu, grupul de elevi a fost primit la parohia noastra.

In prima zi, oaspetii au mancat pranzul, oferit si pregatit la cantina bisericii, au ascultat melodii populare si religioase romanesti, apoi au vizitat biserica. Intrucat vizitatorii aveau diferite credinte (musulmani, catolici, ortodocsi), au primit cu interes explicatiile privind locasul de cult in Biserica Ortodoxa, pictura bisericeasca si simbolurile religioase ortodoxe.
A doua zi, membrii grupului au asistat la savarsirea Sfintei Liturghii si s-au inchinat la icoana Sfintei Cuvioase Parascheva, care a fost asezata in biserica Serban Voda.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la BISERICA ȘERBAN VODĂ

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Scroll to Top