Menu
descoperă

Conferința Prof. Univ. Dr. Habil. Ion Marian Croitoru – cadru didactic la Facultatea de Teologie a Univerisității “Valahia” din Târgoviște – “Rugăciunea inimii, oxigenul sufletului” 18.09.2022

Actualizare – Conferința video și fotografii de la eveniment:

 


Galerie foto:

 


Data: Duminica după Înălțarea Sf. Cruci – 18.09.2022, ora 18:00
Invitat: Prof. Univ. Dr. Habil. Ion Marian Croitoru – Cadru didactic la Facultatea de Teologie a Univerisității “Valahia” din Târgoviște
Tema: “Rugăciunea inimii, oxigenul sufletului”

Invitație la seară duhovnicească,

Biserica „Șerban Vodă” din București continuă seria conferințelor spirituale și ale întâlnirilor duhovnicești.

Anul acesta – 2022 este declarat în Patriarhia Romana drept „Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului și Anul comemorativ al sfinților isihaști Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama și Paisie de la Neamț”

Prin urmare, toate serile duhovnicești ale parohiei noastre se vor afla și desfășura sub auspiciile acestui an omagial și comemorativ, mai cu seamă că, biserica noastră îl are, drept unul dintre ocrotitorii ei spirituali, adăpostindu-i și un fragment din sfintele sale moaște, pe Sf. Cuv. Paisie de la Neamț! Altfel spus, pentru parohia noastra este un an special, un an deosebit!


În acest context, Duminica după Înălțarea Sf. Cruci – 18.09.2022, ora 18:00, Prof. Univ. Dr. Habil. Ion Marian Croitoru, cadru didactic la Facultatea de Teologie a Univerisității “Valahia” din Târgoviște va susține conferința cu tema  “Rugăciunea inimii, oxigenul sufletului”.


Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d