Menu
descoperă

Apel de suflet: fiți ca de fiecare dată alături de cei nevoiași la începutul anului școlar!

A intrat în tradiția bisericii noastre ca an de an, la începutul școlii, să ajutăm după posibilități pe copiii neajutorați care încep cursurile. De fiecare dată la apelul făcut de preoții din parohie, fiii credincioși ai bisericii noastre, dar și alți creștini de pretutindeni au ajutat pregătind un ghiozdan cu caiete și rechizite pentru copiii defavorizați.

 

Venim acum la domniile voastre, rugându-vă ca din puținul pe care îl aveți să sprijiniți această operă caritabilă la începutul noului an școlar 2023/2024. Să rânduiți ca fiecare ghiozdan să aibă rechizite școlare: caiete, penare, pixuri și creioane colorate, poate și periuțe și paste de dinți.
Fiți ca de fiecare dată alături de cei nevoiași, Mântuitorul nostru Iisus Hristos se identifică cu acești nevoiași, iar Maica Domnului urmărește până la cele mai mici detalii viața copiilor noștri, așa cum Mântuitorul, Mielul lui Dumnezeu Care stă pe tron în Apocalipsă, urmărește viața fiecăruia dintre noi. Fiți milostivi precumTatăl nostru milostiv este!

Nu uitați, în parohia noastră avem școlile 103, 109 și 110 cu mulți copii sărmani, unii chiar fără haine pe ei. Haideți să le fim aproape și Dătătorul de viață și de bucurii netrecătoare, Iisus Hristos, va fi și El cu noi.

Cine dorește să ajute le poate lăsa la biserică, sau prin donație în contul bisericii prin
Transfer bancar în contul BCR al Bisericii Șerban Vodă, IBAN:  RO85RNCB0069149620460001

 

Pr. Dinu


Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d