Menu
descoperă

† A trecut la cele veșnice profesoara Steliana Nistor (publicat în 04.08.2018)

Comitetul Parohial împreună cu corpul didactic al Școlii nr. 109 anunță cu tristețe trecerea la cele veșnice a regretatei profesoare de matematică Steliana Nistor.

A fost pentru comunitatea noastră un deschizător de drumuri pentru multe generații de copii. O femeie credincioasă, muncitoare, destoinică, o femeie cu nume bun, o văduva de cinste, care lasă în urma nenumarate generații de tineri pe care i-a format în duhul nostru românesc: oameni corecți, cu dragoste de muncă, de țară și de biserică. Își încheie socotelile cu lumea aceasta având conștiința că și-a făcut datoria față de toți. Față de școală, față de familie și față de biserică.

Fiică credicioasă a parohiei noastre, Steliana Nistor, s-a născut din părinții Petra și Petru Ghizdăreanu, căsătorită cu Stelian Nistor. Dumnezeu le-a binecuvantat familia cu doi copii și trei nepoți. A frecventat cu regularitate ani în șir biserica și a păstrat în cuget curat credința în Dumnezeu până la moarte.

A avut o viață plină de zbucium, de muncă, dar cu delicatețea caracteristică a știut să treacă peste toate. A fost o slugă credicioasă și înțeleaptă. A murit spovedită și împărtășită. A sprijinit activitatea misionară  a bisericii și trăieste în inima noastră prin dâra de lumină pe care a lasat-o.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să îi dăruiască cununa vieții. Fie-i țărâna ușoară si Dumnezeu să ducă sufletul său în rândul drepților care sunt bineplăcuți Lui. Amin.

Părintele Dinu


publicat în 04.08.2018

Lasă un răspuns

Scroll to Top
%d blogeri au apreciat: